Paulien, kwam bij ons aan op 29 juni 2016

01/05/2003
07/07/2016

Paulien werd door ons opgehaald na een oproep. Haar bazinnetje was zwaar dementerend en kon niet langer voor haar zorgen. Niemand in de familie kon deze taak van haar overnemen. Ze was niet gevaccineerd of gechipt, dus dit lieten wij doen door onze dierenarts. Alles bleek in orde met haar.
Wel werd een gezwel extra onderzocht en daar zat toch heel wat bindweefsel in. Een operatie werd gepland op 7 juli 2016, samen met Gucci die dan ook op de tafel zou liggen om haar mega-vetbol in haar schouder/oksel te laten verwijderen.
De operatie van Gucci verliep goed, maar bij Paulien bleek het veel ernstiger: doordat we hadden gemerkt dat ze pijn had in haar buik , lieten we eerst een echo nemen. Daarop waren veel uitzaaiingen op de milt te zien, dus werd het verwijderen van de milt dringender. Bij het openmaken bleek ze ook nog eens een gezwel erbij te hebben dat ernstig vergroeid was. Bij Paulien werd het plots alles of niets...Tijdens de operatie moest ze twee keer worden gereanimeerd en dan haalden we er in allerijl Goran bij voor een hoogdringende bloedtransfusie. Haar lot lag toen niet meer in mensenhanden. Helaas haalde ze het niet, ondanks de fantastische zorgen van onze dierenartsen. We konden haar niet lang bij ons hebben, maar ze had toch vanop dag één onze harten veroverd, waar ze voor altijd een plaatsje zal hebben.